BOINC client will not see my GPU

:: get help with anything BOINC
Post Reply
johntimber
Posts: 1
Joined: Wed Jul 04, 2018 11:54 am

BOINC client will not see my GPU

Post by johntimber » Fri Jul 06, 2018 2:06 pm

Hi,

I have installed a FirePro S9150 into my system (Windows 10) and successfully installed the latest drivers (18.x) Windows sees the card just fine. BOINC does not see the GPU. I have created cc_config.xml with <use_all_gpus>1</use_all_gpus> and placed it in c:programdataboinc but still does not work.
Any ideas? I should note that this is a 'headless' GPU, no video output connectors.

Please help.

I didn't find the right solution from the Internet.

References:-
https://arstechnica.com/civis/viewtopic ... &t=1428313
Infographic design animation company

Thanks!

User avatar
Contact
Posts: 61
Joined: Thu Mar 15, 2018 4:58 pm
Location: Orangeville
Contact:

Re: BOINC client will not see my GPU

Post by Contact » Fri Jul 06, 2018 4:36 pm

It's worrisome that I could not find an active workstation GPU listed on WUProp@Home.
http://wuprop.boinc-af.org/results/gpu.py

However, the thread that this message is in at PrimeGrid has many avenues to explore.

http://www.primegrid.com/forum_thread.p ... rue#119120
Michael Goetz wrote: Are you using Windows Remote Desktop? Are you using a VM? Either of those will make the GPU inaccessible.
Image

DobrovWT
Posts: 1
Joined: Sat Mar 30, 2019 9:02 am

BOINC client will not see my GPU

Post by DobrovWT » Mon Aug 19, 2019 9:54 am

... I guess I will stick to 40FPS.... . Ive done some modding before, but that was stuff like PSP, and not 1K NTB.

Thanks anyway.

lqutdwh
Posts: 1
Joined: Sat May 25, 2019 3:52 am

BOINC client will not see my GPU

Post by lqutdwh » Wed Aug 28, 2019 4:57 pm

hi all,

i just got my aero oled today it's the 1660 ti version was testing some dota but somehow the fps was low and when i checked the gpu utilization using hw monitor the max was only 74

if you have any idea what setting i should change please kindly let me know thanks in advance

Fajvilevich60
Posts: 1
Joined: Fri Jun 07, 2019 11:37 pm

BOINC client will not see my GPU

Post by Fajvilevich60 » Sun Oct 06, 2019 2:52 am

Ive noticed it as well, in both IE and Edge. Sometimes it works, sometimes it doesnt and its not specific photos because Ill go back to a thread later and its fine where it wasnt before same photo, same post. Dont really have any answers, but just confirming it exists.

Paulavam
Posts: 1
Joined: Mon Aug 19, 2019 6:26 pm

BOINC client will not see my GPU

Post by Paulavam » Wed Oct 16, 2019 1:24 am

I cant find how i can see where other members are located by browsing a post. Is there a way we can do that?
For now, what ive done is added this plus my ride under my Avatar.

Just wondering, not a big deal.

Cheers

Post Reply